Kasus Kita

  • Plastic Tube

    Tabung Plastik

    Tabung plastik kita kalebu tabung PE fleksibel, tabung Laminate ABL, tabung ujung nozel, tabung oval, tabung super oval, tabung industri nganti tabung lip gloss, tabung lipstik, tabung PBL, tabung tebu, tabung PCR, tabung ekstrusi lan tabung polfoil.
    ndeleng liyane
  • Blowing Bottle

    Botol Ndamu

    Kita nggawe lan nawakake botol plastik kanthi lapisan mono, lapisan kaping pindho nganti limang lapisan EVOH; PET, HDPE, LDPE, MDPE, PP, PETG lan jinis botol niup empuk alus; kapasitas saka 5ml nganti 3L utamane kanggo sanitizer tangan.
    ndeleng liyane
  • Cap & Applicators

    Cap & Aplikasi

    Kita nyedhiyakake macem-macem tutup & aplikator, kalebu tutup loncat, tutup disk, sprayer, pompa lotion lan pompa busa; tutup corak, tutup akrilik, tutup tusukan, tutup pijet sikat silikon lan tutup ndhuwur ujung nozel.
    ndeleng liyane

Skenario Aplikasi

Babagan Kita

Reyoung Corp. minangka produsen profesional tabung plastik lan botol PET / HEPE kanggo macem-macem aplikasi kalebu kosmetik, perawatan pribadi, kaendahan, panganan, farmasi lan industri. Kita nggunakake teknologi anyar ing materi PCR / Tebu / PLA sing ramah lingkungan lan biodegradable.

promote_bg

Produk Anyar

  • Empty  Disinfectant Trigger  Plastic Bottles For Cleaning Solution

    Botol Plastik Pemicu Disinfektan Kosong ...

    Fureure Botol palstik sprayer pemicu tahan lama. Botol pemicu plastik digawe saka bahan HDPE, tahan korosi / asam / alkali. Bahan kimia stabil Botol semprotan bisa nyukupi kabeh kebutuhan sampeyan. Desain semprotan profesional, nozel kanthi saklar, intensitas semprotan bisa diatur, desain saklar bisa nyegah tutul sing ora disengaja lan ngindhari sampah sing ora perlu. Botol plastik sing disinfeksi ulang saiki digunakake kanggo ngresiki lan desinfeksi, berkemah, piknik, tata rambut, wate ...

  • Hot Sale Clear Plastic Bottle With Pump Dispenser

    Botol Plastik Jelas Panas Dijual Kanthi Dispenser Pompa

    Fitur digawe saka plastik PETG kanthi kualitas apik; botol dispenser pompa iki ramah lingkungan kanggo didaur ulang. Botol pompa beninge bisa digunakake ing sabun, sabun piring, sanitizer tangan, losyen kosmetik, sampo, gel shower, pembersih wajah. Botol Paramenter Produk Produk Botol PET Namelo dengan pompa dispenser Volume 30ml, 60ml, 100ml, 120ml, 175ml, 200ml, 240ml, 250ml, 500ml (Disesuaikan) Bentuk Lotion Round Round, Disc Top, Flip Top Cap, Screw Cap, Fine Mist Sprayer Usa ...

  • Empty Toilet Cleaner Spray Bottle With Sprayer Nozzle Trigger

    Botol Sikat Toilet Cleaner Kosong Kanthi Sprayer ...

    Fitur: Wangun botol pemicu dirancang kanthi pas supaya bisa pas karo tangan, kanthi alat penyemprot pemicu. Produk Paramenter Produk Jeneng Pabrik Harga Botol Deterjen Grosir, botol semprot disinfektan Bahan PE Plastik Volume 500ml / 600ml / 650ml (Disesuaikan) Bentuk persegi Warna Disesuaikan Pompa Lotion Cap, Top Disc, Flip Top Cap, Screw Cap, Fine Mist Sprayer Usage Detergent, disinfektan lan banyu liyane sing nangani panas ...

  • Promotion Hot Sell Squeeze Custom Made Pe Soft Touch Tube

    Promosi Hot Jual Remet Custom Made Pe Soft ...

    Fitur Tabung alus PE sing digawe squeze kanggo promosi anyar lan menehi sentuhan alus kanthi nggunakake perasaan. Digawe saka PE sing berkualitas, anti-tiba, ayu lan alus, cocog kanggo macem-macem acara. Produk paramenter Jeneng barang Custom Made Pe Soft Touch Tube Item ora RYT016 Diameter 13mm-60mm (tabung bunder) 30mm-50mm (tabung oval) Kapasitas 5ml-400ml (0.27oz-13oz) Panjang Disetel ing sawetara kapasitas tabung (5ml nganti 400ml ) Lapisan Mono-layer nganti f ...

  • Foldable Empty Printing Reliable Small Toothpaste Tube

    Lipat Palsu Lipat Cetha Toothpas ...

    Fitur Plastik cilik sing nyithak kosong kanggo kemasan pasta gigi disorot kanthi lipat lan andal. Tabung plastik sing bisa dipercaya bisa diisi serum, krim, losion, barang perawatan kulit, pelembab lan liya-liyane. Produk paramenter Jeneng barang Lipat Kosong Cetak tabung plastik sing andal Item ora RYT013 Diameter 13mm-60mm (tabung bunder) 30mm-50mm (tabung oval) Kapasitas 5ml-400ml (0.27oz-13oz) Panjang Ditata ing sawetara kapasitas tabung (5ml .. .

  • Empty PET Plastic Pump Bottle For Body Shower Gel

    Botol Pompa Plastik PET Kosong Kanggo Gel Pancuran Awak

    Fitur Digawe saka PET sing bermutu, sing menehi gel mandhiri sabun ambar amber kanthi suwe. Botol PET lotion kuning bisa nyedhiyakake perlindungan UV kanggo produk sensitif cahya kayata minyak esensial lan aromaterapi. Cocog banget kanggo sampo krasan, lotion awak, kondisioner, ngumbah awak, minyak pijet, lotion tangan. Produk Paramenter Produk Jeneng Botol Pompa Plastik PET Kosong Produk RYG010 Bahan Plastik Volume 30ml, 60ml, 100ml, 120ml, 175ml, 2 ...

  • Printed Color Custom Plastic Squeeze Toothpaste Soft Tube

    Toothpaste Plastik Custom Colour Colour Print ...

    Fitur Kami nyedhiyakake layanan khusus warna sing dicithak kanggo tabung empuk pasta gigi plastik. Tabung remet gampang dipencet lan digunakake kanggo menehi pengalaman nggunakake luwih apik. Bisa digunakake maneh, awet, cocok kanggo krim tangan, pembersih wajah. Kanthi tutup disk sandal, tabung alus kasebut gampang dibukak lan banget nutup tabung sing bisa dipencet iku sampurna kanggo kemasan pasta gigi utawa produk kosmetik liyane. Produk Parameter Diameter 13mm-60mm (tabung bunder) 30mm-50mm (tabung oval) Capa ...

Blog Kita

erg

Fitur lan aplikasi botol plastik sing diunekake

Botol niup plastik kalebu jinis botol LDPE, HDPE, PVC lan PP. Botol plastik berkualitas tinggi Macem-macem jinis kalebu silinder, babak boston, sprayer lan liya-liyane, bentuk kustom ditampa. Ukurane kalebu saka ¼ oz. botol tetes mata menyang 1 kontainer F-style galon ...

er

Tabung plastik

Kita bisa ngasilake lan nawakake tabung plastik kanthi: lapisan saka lapisan mono, lapisan dobel nganti tabung EVOH limang lapis; bentuk saka bunder, bentuk oval nganti rata; dhiameter saka 12.7mm nganti 60mm; kapasitas saka 5ml nganti 500ml, dawa kustom awak tabung (diatur ing kisaran kapasitas tabung); dekorasi nganti ...

c0500b39

Pasar mbesuk botol plastik PET

Botol plastik pet duwe stabilitas dhuwur lan bisa digawe dadi lapisan transparan buram. Sampeyan bisa langsung ndeleng sepira konten ing njero. Sanalika, bisa didaur ulang utawa digunakake kanthi aman, sing mokal kanggo pe. Supaya bahan PE kelas dhuwur saka botol botol plastik ...

5a3d6a36

Aplikasi selang plastik ing industri kemasan kosmetik

Selang plastik sing umume digunakake ing kemasan kosmetik lan ciri khas nyetak lan mbungkus. Saiki, selang plastik sing umume digunakake ing kemasan kosmetik utamane kalebu selang komposit plastik-plastik, selang logam komposit kabeh plastik lan selang plastik sing diekstrusi ...

9f5e082c

Botol plastik sing ana ing plastik PET

PE minangka produksi resin sintetis paling gedhe ing donya lan konsumsi bahan kemasan plastik paling gedhe, nanging kaku ing ndhuwur botol plastik PE duwe watesan tartamtu babagan aplikasi ing kemasan botol plastik. Botol plastik injeksi PET akeh digunakake kanggo ...